Националният авиопревозвач с безплатни услуги

0

0

Всеки пътник, който е купил самолетния си билет на българския национален превозвач в периода 15 юли 2020 г. – 31 август 2020 г., може да се възползва от 1 безплатна смяна на дата или име на билета си, както и от възможност да промени веднъж, без такса, дестинацията, до която иска да лети.  В случай, че има разлика в тарифата за полета до новоизбраната дестинация, пътникът трябва единствено да доплати разликата в цената, уточняват от авиокомпанията.

Новите преференциални условия важат за всички, които си закупят билети до 31 август 2020 г. за пътуване, което ще започне до 31 март 2021 година.  За да се възползват от предоставените възможности, пътниците трябва да се обърнат към издателя на билета, а ако той е закупен през уебсайта или приложението на „България Еър“, трябва да се свържат с Центъра за обслужване на клиенти на авиокомпанията.

До момента националният превозвач е възстановил над 65% от полетната си програма и изпълнява полети по всичките си директни вътрешни и европейски линии, по които няма наложени рестрикции, и дори пусна допълнителни честоти до едни от най-търсените трансферни пунктове в Европа – Амстердам и Франкфурт, както и още до Берлин, Цюрих и Атина.

Бизнес – Източник: Факти.бг

0
0