СМУТ В ПОМОРИЙСКОТО СЕЛО КАМЕНАР: Докараха с белезници Антон Подмола в палата му, където откриха оръжие и наркотици (СНИМКИ)

0

0

Присъствието на съдии, прокурори и следователи предизвика суматоха в поморийското село Каменар. Те извършват следствени действия в палат, чийто обитател е в ареста, предава Флагман.

Става въпрос за луксозния палат на Антон Подмолов, по прякор Подмола, намиращ се на самия главен път – ул. „Алакария“. В имота бе и 56-годишният мъж, който бе докаран с белезници от ареста.

Подмолов е зад решетките от януари 2019 г., когато бе закопчан при зрелища акция именно в къщата си в с. Каменар. Тогава при претърсването в имота бяха намерени наркотици и боеприпаси. Той е обвинен за разпространение на наркотици.

В момента пред и в къщата на Подмола се намират прокурорът и съдията по делото – Андрей Червеняков и Светлин Иванов. Извършват се следствени действия във връзка с процеса срещу Подмолов. Делото е във фаза пледоарии и присъда, които предстоят, каза съдия Светлин Иванов. 

Минути след това Антон Подмола бе изкаран от имота с белезници, придружен от съдебни охранители, които го върнаха обратно в ареста.

Следствените действия приключиха преди минути. Луксозният имот, в който бяха открити наркотици и боеприпаси, пустее от януари 2019 г.

Източник Българгария – pik.bg
RSS новини от България

0
0