Умуват как да не вали дъжд в салона на Централна поща (видео)

Министерството на електронното управление, Министерството на транспорта и съобщенията и Комисията за регулиране на съобщенията ще излязат с общо решение, какъв точно ремонт трябва да бъде направен, за да не вали дъжд в салона на пощата. Това се казва в съобщение на Министерството на електронното управление до медиите.
Трите институции стопанисват съвместно общите части на сградата, която е паметник на културата.
След разразилата се на 27 септември вечерта буря и проливните дъждове в София в салона на Централната поща дъждът се сипеше върху чакащите въпреки монтирания покрив. Това стана ясно от разпространени кадри в социалните мрежи.
<iframe src=“https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F521522206%2Fvideos%2F441546934709357%2F&show_text=false&width=267&t=0″ width=“267″ height=“476″ style=“border:none;overflow:hidden“ scrolling=“no“ frameborder=“0″ allowfullscreen=“true“ allow=“autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share“ allowFullScreen=“true“></iframe>
Отводнителните съоръжения над покривното пространство на салона не са издържали на огромното количество вода, част от която е потекла в помещението, се казва в съобщението на Министерството на електронното управление.
В него е посочено, че в момента тече обследване на ситуацията.
Работата на пощенските служители в салона продължава нормално.

Източник: mediapool.bg

The post Умуват как да не вали дъжд в салона на Централна поща (видео) appeared first on Начало.

0
0